Satsa på en smart skruvautomat

Du som är ute efter en smart skruvautomat, du ska satsa på Ergofast skruvautomat. Det är då en form av gipsskruvdragare som ger dig en hög prestanda, utan att den väger allt för mycket. Därför är den lätt att hantera samt att du då kan arbeta på ett mycket ergonomiskt sätt. Denna skruvdragare för gips är även snabb! Den skjuter och skruvar in varje skruv på bråkdelen av en sekund! Det är perfekt för dig som monterar många gipsskivor varje dag.

Skruvautomater för gips

När du arbetar med gips så är det rätt smart att välja en skruvautomat som passar för det. Det är just vad Ergofasts modell gör. Hos Ergofast kan du även hitta en mängd andra bra verktyg som även de är ergonomiska. De flesta verktyg använd även tillsammans med en kompressor. Dessa hittar du också hos detta företag.

Välj en bra gipsskruvdragare

Om du är ute efter att hitta en bra gipsskruvdragare, så är MAX skruvautomat det du ska satsa på. Den är som sagt en skruvautomat med en hög prestanda, låg vikt samt att den gör att du kan jobba snabbt men ergonomiskt. Utöver att Ergofast har detta verktyg, andra verktyg och kompressorer så erbjuder de även:

  • Infästning
  • Installation
  • Träbyggnation
  • Ergofast service

Ergofast kan detta med infästningslösningar och verktyg för effektivt byggande. Dessutom satsar de på att vara ergonomiska! Vill du veta mer om deras skruvautomater eller andra verktyg så har de en bra hemsida du kan kika in på. Du kan även välja att ta kontakt med dem direkt så kan de berätta mer om sina olika lösningar.